O Nama

Dobrodošli na OfficeNow.RS, vaš pouzdan partner kada je reč o pružanju usluga virtuelne kancelarije u Beogradu. Naše sedište se nalazi na Novom Beogradu, na prestižnoj lokaciji Jurija Gagarina 231, lokal 329, gde naši klijenti imaju pristup profesionalnoj adresi za svoje poslovanje.

Kao firma specijalizovana za pružanje usluga virtuelne kancelarije, mi smo tu da vam pomognemo da premostite jaz između radnog prostora i mogućnosti rada na daljinu, omogućavajući vam da vodite svoje poslovanje na fleksibilan i ekonomičan način.

Naša usluga virtuelne kancelarije obuhvata iznajmljivanje adrese za sedište vaše firme, prijem pošte, skeniranje i prosleđivanje pošte na e-mail adrese koje definišete, a sve sa ciljem da Vam omogućimo da se fokusirate na rast i razvoj Vašeg poslovanja.

Uz OfficeNow.RS, dobijate pristup najpovoljnijim cenama virtuelne kancelarije u Beogradu. Naš jednostavan proces registracije i plaćanja, kombinovan sa mogućnošću online plaćanja, omogućava vam da pokrenete i upravljate svojom virtuelnom kancelarijom sa samo nekoliko klikova.

Osim pružanja osnovnih usluga virtuelne kancelarije, naša firma je u mogućnosti da Vam pomogne i sa dodatnim uslugama kao što su registracija firme u APR-u, otvaranje računa u banci za vašu firmu, apliciranje za boravišne i radne dozvole, i mnoge druge.

U OfficeNow.RS, mi cenimo transparentnost, efikasnost i pouzdanost. Kao rezultat toga, obećavamo da nećete imati skrivenih troškova - cena koju vidite je cena koju plaćate, bez dodatnih PDV troškova, zato što Office Now PR nije u sistemu PDV-a.

Za bilo kakva pitanja, naš tim je na raspolaganju da vam pruži podršku. Slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na office@officenow.rs , ili nas pozovite na mobilni/Viber/WhatsApp/Telegram +381 60 500 17 82 ili na fiksni telefon +381 11 2282 541.

Dobrodošli u OfficeNow.RS - vašu virtuelnu kancelariju u Beogradu, po najpovoljnijoj ceni!